Mijn aanpak voor de verandering in jouw verkoop | The Sales Changer

Wat heb je als kleine kmo, starter of zelfstandige in deze tijden nodig om verandering te brengen in je verkoop? Ontdek mijn hands-on aanpak.

Aanpak voor de verandering in jouw verkoop

Als kleine kmo, starter of zelfstandige ben je niet gebaat bij verkooptheorie. Daarom richt The Sales Changer zich op een pragmatische aanpak. Hands-on en met één doel voor ogen: resultaten die je blij maken. Wat mag je van mij verwachten?

Klare kijk op aanbod en prijs

We ontwikkelen samen een duidelijk beleid op het vlak van aanbod en prijs. Hoe onderscheid je jezelf en wat vraag je ervoor? Wat doet je concurrent ? Is je prijs in lijn met de kosten die ertegenover staan? Wil jouw doelgroep die prijs betalen? Hoe presenteer je een goed idee aan de markt? Door die vragen aan te pakken maak je het jezelf, verkopers, medewerkers én klanten gemakkelijk.

In gesprek met de prospect

Je krijgt begeleiding om bij de prospect, in je toonzaal of aan de telefoon naar een verkoop toe te werken. Ik ga met je mee in een coachende rol en begeleid je bij cold calling. Of je geeft me de opdracht om zelf te prospecteren. Ik leg klantenafspraken vast en wakker de verkoop aan.

Opstart van je digitale marketing

Ligt je website er onaangeroerd bij? Wie vandaag niet digitaal verkoopt, is gezien. Tijd om je website, webshop en e-mailmarketing uit te bouwen. Je haalt er gouden contacten uit voor méér verkoop. Pluspunt: dankzij mijn groot netwerk breng ik je snel in contact met de vakspecialisten die je nodig hebt.

Spil in je salesmachine

Heb je geen tijd om je verkopers aan te sturen? Ik breng talenten en kansen in kaart, toon hoe ze hun inspanningen kunnen maximaliseren en zet in je salesteam de juiste persoon op de juiste plaats. Je begrijpt het goed: meer sales heeft ook met goede hr te maken.

Commerciële mindset voor je medewerkers

Iedereen is een verkoper. Maar zien je chauffeurs, installateurs of administratieve medewerkers zich ook zo? Ik ontwikkel hun commerciële mindset, zodat zij ook spontaan leads aanbrengen en bijkomende bestellingen noteren.

Sleutel van je imago

Stralen je vestiging, telefonisch onthaal, website, kleding en wagenpark vertrouwen uit? Ik zorg ervoor dat potentiële klanten niet meer meteen afhaken. Integendeel, ze zullen spontaan geïnteresseerd zijn.

Wil jij verandering in jouw verkoop?