Business cases : zo veranderden zij hun verkoop | The Sales Changer

Wil je verandering brengen in je verkoop? Ontdek hoe ik enkele van mijn klanten naar opmerkelijke resultaten leidde.

Business cases: zo veranderden zij hun verkoop

Veerle Raemdonck

Veerle stond in het coronatijdperk voor de uitdaging om haar imagoadvies aan de man en vrouw te brengen. Ze wou ook een breder publiek bereiken.

Ik hielp haar om te focussen op de sterktes in haar aanbod. Zo hoefde ze niet meer op alle opportuniteiten in te gaan. Met een nieuwe naamgeving en website spreekt ze haar doelgroepen duidelijker aan. Veerle ging ook digitaler werken via webinars en ze besteedde aandacht aan een constante visuele aanwezigheid op sociale media.

Ondertussen kan ze heel wat goedgeklede referenties voorleggen, onder andere mezelf!

Boekhoudkantoor Alfibo

Het lijkt erop dat boekhoudkantoren een stabiele klantenbasis hebben, maar wat doe je als een tiental klanten door de coronacrisis hun activiteiten moeten stopzetten? Dan ga je op zoek naar nieuwe klanten, natuurlijk. Alleen … boekhoudkantoren zijn het vaak niet gewoon de zaken commercieel aan te pakken.

Ik bracht bij Alfibo een commerciële mindset binnen. Hun netwerk in de bedrijfswereld was groot genoeg, alleen moesten ze nu actief gaan verkopen. Kan dat wel voor een boekhoudkantoor. Ja, want de kracht van goed advies opent veel deuren.

Start-up software development

Softwarespecialisten kunnen programma’s ontwikkelen als de beste. Maar het eindresultaat presenteren en via de juiste verkoopkanalen op de markt brengen? Daar hadden ze nog niet bij stilgestaan.

Ik selecteerde voor hen een medewerker met het juiste salesprofiel: voeling met de softwarewereld én het talent om ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal om te zetten. Want een klare kijk op de voordelen van software slaat bij klanten altijd aan.

Wil jij ook verandering in jouw verkoop?