Waarom | The Sales Changer

Waarom kun je mij vertrouwen om verandering in je verkoop te brengen? Maak gebruik van mijn ervaring en inzicht.

Over The Sales Changer

Ik heb alle stappen gezet – van sales secretary over sales & hr director en business developer tot bedrijfsleider. Daardoor kan ik me perfect inleven in de verschillende rollen van het proces: ik ken de inhoud en weet wat de mensen in hun rol ervaren.

Telkens weer zag ik het belang in van resultaatgerichte sales. Want briljante ideeën, diensten en producten werken alleen maar als je ze klaar en duidelijk in de markt zet.

over mij

Te veel theorie is niet goed voor de praktijk

Veel salestrainers en -coaches maken de fout om alleen theoretisch te werken. Maar verkoopinspanningen leveren alleen resultaat op als je de praktijk benadrukt. 

Natuurlijk moet je weten wat je doet. Toch ligt bij The Sales Changer het accent op de praktijk. Blijven plannen en dubben lost niets op. Vooruit is de enige juiste weg.

Originele ontwerper van verandering in je verkoop

Waarom kun je me vertrouwen? Ik voel me snel thuis, als een vis in het water. Dat moet, want ik breng verfrissing en flow in je verkoop.

Tegelijk communiceer ik tactvol met je klanten en medewerkers. Ik betrek iedereen bij een meer commerciële mindset, zodat je samen met je mensen het resultaat kunt vieren. En die samenhorigheid is de hefboom voor nóg betere resultaten.

Ik ben geoefend om de wereld door de ogen van de ander te bekijken. Ook door die van jou. Maak gebruik van mijn ervaring, creatieve inspiratie en uitgebreide netwerk.